Pakketdienst Benelux

Papillon is een partner van Packs voor het leveren van pakketten.

Wij werken samen met een derde partij welke de internationale ritten verzorgt.

Met deze dienst worden pakketten bij u opgehaald door ons en vervolgens zullen deze ‘s avonds met de desbetreffende pakket service mee gaan naar hun centrale distributiecentrum. Daar word vervolgens alles gesorteerd en naar de desbetreffende depot getransporteerd.

Via Packs versturen wij pakketten tot 35 kilo, de prijsberekening word niet alleen via het gewicht berekend, maar ook door middel van gordelomvang en langste lengte. De berekening werkt als volgt;

1 x de langste lengte, 2 x de hoogte en 2 x de breedte. Bijvoorbeeld pakket van 100 bij 30 bij 50. 100+60+100=260 gordelomvang is een p30

De maximale gordelomvang omvang is 360cm, daarna word dit stukgoed of pallet.

Je kan meerdere pakketten in 1 zending versturen naar het zelfde adres (totaal 9 stuks)

Graag de pakketten juist inboeken op gewicht/gordelomvang. Het hoofdkantoor kan correcties toepassen indien deze niet juist zijn gelabeld. En degelijk verpakken, mocht er breekbare spullen in het pakket zitten, dat dan ook vermelden op de doos met stickers.

Adresfouten en dergelijke komen op uw kosten.

U krijg van ons een eigen account waar u mee inlogd in het packssysteem. Daarin kunt u al uw zendingen volgen. Als de zending is geleverd kunt u dit terug vinden in het systeem en tevens kunt u via de GPS coördinaten zien waar precies deze is afgeleverd.

 

U kunt bij ons terecht voor zowel een kleine aantal pakketten of grote aantal pakketten die u wilt versturen. U heeft bij ons GEEN contract en zit nergens aanvast.

De pakketten die zijn ingeboekt zal door 1 van de chauffeurs bij u worden opgehaald u betaald geen ophaal kosten.